donderdag 16 september 2021

blogshop kit raw demin

 Dag allemaal,


Vandaag willen de kit Raw Denim eens uitlichten. In deze set zit naast het designpapier en knipvel ook een stoere gears stans van Noor! Design. Deze set kost maar 12,99.

** klik {HIER} om de set te bestellen ***


Ons Hobbizz Design Team zal de komende tijd flink aan de slag gaan met nieuwe artikelen en jullie met grote regelmaat nieuwe dingen laten zien.
Je hebt vast al leuke kaartjes voorbij zien komen, nu is het nog aan mij. ben je hier klaar dan hop je verder naar het hobbizz blog. Ik deel hieronder de link straks.


Meer zien? Hop dan gezellig een rondje mee!

Wat moet je doen?
  • Ga 16 september 2021 langs de blogs van alle Hobbizz meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter!Mijn kaartje voor deze hop is net te ingewikkeld zodat je de volledige inhoud van de kit goed ziet terug komen en eerlijk gezegd was het even moeilijk wat tijd te vinden voor het maken van een kaartje. Ik moet duidelijk nog een ritme vinden of misschien beter  kleine Ella moet nog meer een dag en nacht ritme vinden.


voila mijn kaartje nog eens met een witte achtergrond. De kleuren spatten echt uit de kit, zo prachtig blauw, in combinatie met het zwart is dit zo stoer!
en voila dat is het voor nu, hop vanaf hier verder naar het hobbizz blog voor je rondje compleet te maken.


Ik zie jullie (hopelijk) snel terug! Tot dan!


2 opmerkingen: