zaterdag 31 juli 2021

Hoeveel kaarsjes?

  Hallo allemaal, 

Dat hobbizz vele leuke materialen in de aanbieding heeft moet ik jullie waarschijnlijk niet meer gaan vertellen. Ik hou ervan vele materialen met elkaar te combineren. Er is ook gewoon zoveel leuks in de aanbieding. Zoals de assortiment mix designpapier. Hoe leuk is dat, je shopt heel voordelen een zeer groot pakket designpapier met de mooiste motiefjes, kleuren... Je shopt deze set HIERAls basis voor mijn kaart heb ik gekozen voor te werken met een Slimline kraft kaart. En daarboven op ben ik dan aan de slag gegaan met papiertjes uit de set wat ik hierboven heb vernoemd. 


De schattige gnomes komen dan weer uit de kit: feestje. Als je alleen al kijkt naar hoe schattig ze zijn kan je niet anders dan deze willen kopen, of ligt dat alleen aan mij? Je shopt deze HIER.


Verder heb ik op deze kaart ook gebruik gemaakt van het grasrandje en de mooie narcis. Ik heb al eerder laten kijken dat je de narcis op andere manieren kan opbouwen. Dat heb ik opnieuw gedaan voor deze kaart. 


En tja eigenlijk heeft dit kaartje niet veel andere extra's nodig. Wil je de grasrand samen met de narcis nog shoppen? Dat kan zeker, je shopt deze HIER.


Zo, dat was het voor vandaag. Fijn dat je er weer was en graag tot de volgende keer! 


1 opmerking: