donderdag 1 juli 2021

Bloghop - Hobbizz


 Dag allemaal, 

Zitten jullie klaar voor een gezellige bloghop? Mijn eerste bloghop als DT-lid van hobbizz. Spannend hoor. Voor deze bloghop staat de bamboe jambo kit in de aandacht. Je shopt deze hier: 


Kit Bambo Jambo


 
Wat moet je doen?
 • Ga langs de blogs van de gelinkte Hobbizz meiden en laat een reactie achter.
 • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter!

Als je hier klaar bent hop je verder naar Antoinette: Heel veel plezier bij het hoppen.Even nog een foto van mijn sneekje. Zoals je al ziet ben ik aan de slag gegaan voor een schattige koala te maken met een babytje op de arm. Toch super lief! 


Dit is mijn volledige uitwerking geworden. Naast de super leuke bambo jambo materialen, heb ik ook gebruik gemaakt van een toffe kaartvorm. Je shopt deze in de kit displaymallen. 

Kit Display mallen


Het bambo wat je ziet heb ik met markers op kleur gebracht, je kan dit ook doen met het mooie aangepaste designpapier wat je in de kit kan terug vinden. Er zijn vele mogelijkheden. Voor de koala's net hetzelfde, deze heb ik ook op kleur gebracht met markers maar dat kan je ook met gekleurd cardstock doen of met het mooie fluweelpapier. Ziezo, ik heb jullie helemaal bij gepraat. Hop maar snel verder naar de volgende. Graag tot later! 4 opmerkingen:

 1. Allereerst gefeliciteerd als DT lid van deze club! Prachtige kaart heb je gemaakt! Groetjes Betha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is ook weer heel leuk gedaan. Leuk model kaart en de koala’s stelen de show. Wijnanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaart en succes bij dit team

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kaartje Ann. De display mallen zijn best tof hè. Groetjes Monica

  BeantwoordenVerwijderen